Dorohoi News Logo

Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi [VIDEO/FOTO]: Inaugurarea şi sfinţirea noii săli de sport a corpului de la Brazi

Inaugurare si sfintire sala de sport_CN Grigore Ghica_09

În decursul câtorva săptămâni s-a muncit din greu la Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, unde conducerea a amenajat pentru copiii care învaţă în corpul de la Brazi, o sală de sport pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a activităţilor sportive.

Miercuri, 25 aprilie, a avut loc slujba religioasă de inaugurare a acestei săli de sport, oficiată de trei preoţi, în prezenţa conducerii Colegiului Naţional „Grigore Ghica”, a primarului Dorin Alexandrescu, a constructorului Constantin Murariu şi a unui grup de elevi ai colegiului.

„După cum şititi, anul trecut Colegiul Naţional „Grigore Ghica” avea condiţii improprii pentru desfăşurarea actului de învăţământ pentru aproape jumătate din elevii săi. Deşi părea atunci un lucru puţin realizabil, s-a dat un exemplu de bună practică între conducerea colegiului, primăriei municipiului Dorohoi, Consiliului Local Dorohoi şi al Consiliului Judeţean, care au reuşit să facă acest lucru posibil. S-a reuşit reabilitarea corpului de clădire în care acum se desfăşoară activitatea şi iată acum această sală de sport care este pentru uz didactic. Îi felicit pe toţi cei care au contribuit la realizarea acestui obiectiv şi le urez copiilor mult succes.”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

La sfârşitul slujbei şi a procedurii de sfinţire a sălii de sport, echipa de baschet a colegiului, a „testat” sala şi a jucat un meci demonstrativ de baschet, în prezenţa participanţilor la deschidere.

„Mulţumesc tuturor celor care au sprijinit Colegiul Naţional „Grigore Ghica”, Consiliului Judeţean care a înţeles necesitatea acestor copii, domnului primar şi a Consiliului Local, domnului consilier Nelu Ciornei şi nu în ultimul rând, constructorului Constantin Murariu care a depus un efort deosebit.”, a declarat Dana Azoicăi, directorul Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi.

După eveniment, conducerea colegiului împreună cu primarul Dorin Alexandrescu s-au deplasat la corpul principal al Colegiului Naţional „Grigore Ghica”, pentru a prezenta cabinetul de religie înfiinţat aici. Acest cabinet de religie este în curs de finalizare şi din informaţiile primite de la directorul instituţiei, a fost realizat prin sponsorizarea şi efortul Preotului Teodor Ciuraru. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)







Autor: DorohoiNews.ro


Redacţia Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la acest articol! Mulţumim pentru întelegere!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web